Tehnologija

 

VJERUJEMO DA JEDNA VELIČINA I JEDNA TEHNOLOGIJA NE ODGOVARAJU SVIMA
Marketinški umovi imaju tendenciju razmišljati kako jedna veličina i jedna tehnologija odgovaraju svima. New Balance umovi znaju da to nije tako. Zato je našu obuću moguće dobiti u velikom rasponu širina i tehnologija.

New balance formirajući sistem (fit form sistem)
New balance je jedini proizvođač koji nudi većinu svojih modela u nekoliko širina, od uskog modela 2A do ekstra širokog E4. Želja nam je proizvesti veliki broj kombinacija širina i veličina naše popularne obuće za žene, muškarce i djecu.

ODRŽAVANJE VAŠIH NB-ica
Skladištenje i čuvanje: kada ih ne koristite uvijek držite svoje tenisice na hladnom mjestu. Izbjegavajte ostavljati svoje New Balance tenisice u prevrućem prostoru kao na primjer na direktnom udaru sunca ili u prtljažniku auta.
Čišćenje Vaših NB tenisica: koristite „atlethic cleaner“ kada je to moguće ili ih perite mekom tkaninom i hladnom vodom koristeći lagani deterdžent. Ne koristite vodu prilikom čišćenja kožnate obuće. Osušite obuću na hladnom mjestu i napunite ju papirom kako bi održala oblik. Možete koristiti sušilo za kosu kako bi ubrzali sušenje. Uklonite unutarnje uloške kako bi se omogućilo što bolje sušenje.
Prevencija pretjeranog trošenja potplata: produžite vijek trajanja svojih karboniziranih gumenih potplata koristeći proizvode za njihovo očuvanje. Nanesite na područja koja se najviše troše kako bi spriječili oštećenja na drugim dijelovima tenisica.
Nošenje NB tenisica: uvijek nosite tenisice kroz nekoliko tura laganog vježbanja prije nego u njima odlučite nastupiti u natjecanju, da bi im omogućili da se što bolje prilagode vašem stopalu. Na problematična područja možete nanijeti malo vazelina. Nikada ne trčite maratone te izbjegavajte bilo kakve duže treninge u potpuno novim tenisicama. Uvijek nosite čarape kada isprobavate i razrađujete nove tenisice. Mijenjajte tenisice kako biste im produžili rok trajanja i izbjegli ozljede

TEHNOLOGIJA KOJA ODGOVARA
New balance sistem suspenzije
U srcu New Balance puta je „New Balance sistem suspenzije“, serija naprednih komponenata kombiniranih kako bi se ujedinile potrebe pravih trkača i hodača u svim sportskim područjima.

ODABIR ODGOVARAJUĆE OBUĆE
Prije kupovine: stopala natiču tokom dana. Isprobavajte tenisice u popodnevnim satima kada su vaša stopala najveća
U trgovini: unutrašnjost tenisice, dakle dio ispod tabana i iznad stopala mola biti olabavljen, dakle ne smije stiskati

ODABIR ODGOVARAJUĆE OBUĆE Prije kupovine: ponesite svoje stare tenisice u trgovinu. Otisak glavnih uporišnih točaka i zona oštećenja će vam pomoći u pravilnom odabiru novih tenisica.
U trgovini: vaša lijeva i desna noga mogu biti različite veličine, stoga izmjerite oba stopala i odaberite obuću koja odgovara većem stopalu.
Ponekad je smisao života u tome da činimo prave stvari. New Balance je razvio atletičko sportski brand, ne na slavi i marketingu nego na izvrsnosti vlastitih proizvoda, socijalnoj koheziji te kvalitetnoj proizvodnji kao kamenu temeljcu

OBUĆA ZA TRČANJE
Trčanje je srce i duša New Balancea, a New Balance obuća za trčanje pruža i omogućuje amortizaciju, stabilnost, lakoću i kontrolu pokreta, s ciljem poboljšanja izvedbe prilikom trčanja. Svaki komad ove obuće će zasigurno pomoći trkaču u postizanju željenih ciljeva, neovisno o tome gdje i koliko daleko morao trčati.

AMORTIZACIJA
Obuća izrađena za trkače koji traže maksimalnu amortizaciju i fleksibilnost.

STABILIZACIJSKA AMORTIZACIJA
Obuća dizajnirana za trkače koji traže dobru amortizaciju u kombinaciji sa umjerenim nivoom potpore

KONTROLA POKRETA
Obuća izrađena za korisnike koji zahtIjevaju umjerenu do maksimalnu stabilnost

ULTRALAGANI MATERIJAL
Tenisice konstruirane od laganih materijala za trkače koji preferiraju opušteniju i učinkovitiju trku.

KVALITETNI ČEPOVI
Kreirani za trkače kojim je potrebna obuća s visokim performansama. Od sprintova, pa do maratona, New Balance uvijek, i ponovo za sve što vam treba.

OBUĆA ZA TREKING
Biti van ceste, daleko od vreve, to čini cijelu bit trčanja. New Balance terenski asortiman nudi obuću za sve tipove trkača, sa potplatima koji odgovaraju svakom terenu. Od šumskih staza do stjenovitih kamenjara, New Balance vam pruža svu obuću koja vam je za to potrebna.

OBUĆA ZA HODANJE
New Balance je dizajnirao široki asortiman obuće koja može zadovoljiti potrebe konzumenata uključenih u razne tipove hodanja. Od gradskih ulica pa sve do malo pustolovnijeg okoliša, New Balance obuća za hodanje pružit će vam svu stabilnost, ugodu i čvrstoću koja vam je u tim aktivnostima potrebna.

1, Nordijsko hodanje : kreirana posebno za potrebe nordijskih hodača, ova obuća pruža maksimum u stručnost, izvedbi i stilu.
2. atletsko hodanje : obuća dizajnirana da bi hodaču omogućila potporu, te funkcionalnost i udobnost u raznolikosti svakodnevnog okoliša
3. Planinarenje: asortiman tehnički dobro opskrbljene obuće koja će omogućiti korisnicima ugodno hodanje u malo pustolovnijem okolišu

ABZORB
Povisuje položaj pete i povećava apsorpciju udara u prednjem dijelu.

ABZORB SBS
Abzorb SBS je naša izvrsna tehnologija za atletske performanse. Jedinstvenim se dizajnom i izvanrednim svojstvima materijala osigurava poboljšana amortizacija udara. Ova tehnologija nudi i unaprijeđenu razinu otpora na pritisak što omogućuje postizanje optimalnih rezultata u trčanju.

ABZORB FL
materijal koji je postavljen cijelom dužinom središnjeg uloška, a ima odlične karakteristike za absorbiranje udaraca i razprostranjivanje energije.

ABZORB EX je NB premium ABZORB pjena i krajnji zračni jastuk uglavljen u termoplastiku. Omogućuje udobnost, najbolju absorpciju udarca i stabilnost za optimalno trčanje.

DRYWORKS
ovaj vodo nepropusni sistem membrana kombinira izdržljive materijale, uključujući i membranu za upravljanje vlagom, oja sprečava prodiranje vode u tenisicu, ali omogućuje disanje noge.

PHANTOM LINER
bez šavna upotreba gornjih unutrašnjih materijala, koji omogućuju pristajanje i onemogućuju trošenje)

ACTEVA
Lagani materijal središnjega uloška izvrsne kakvoće osigurava najbolju apsorpciju pada i smanjuje silinu pritiska.
EVA
koja je utisnuta pod pritiskom, čini jastučni dio središnjeg uloška laganim i stabilnim

LIGHTENING/DRY
Superiorni materijal koji ostavlja nogu na suhom i udobnom zahvaljujući upravljanju vlagom

BIOSHIELD
vodo i vjetro nepropusni sistem zaštite, koji sprečava vanjske elemente da prodiru u tenisicu i pri tome omogućuje disanje noge

ROCK-STOP
tehnologija izrade potplata (džona, gazišta) koja štiti prednji dio stopala od udarca u kamen, i sprečava prodiranje krhotina kroz središnji jastuk

STABILITY WEB
Lagano pomagalo za stabilnost središnjega uloška štiti od izvrtanja stopala.

Ndurance
Čvrsti gumeni sastavni dio podrške za petu kojim se postiže najveća moguća otpornost na udar.

Nlock
Pojačanje koje štiti vašu petu od iskakanja iz ležišta i spriječava izvrtanje stopala.

TS2 TRANSITIONAL SUPPORT
Najbolja moguća podrška prijenosa pritiska sa stražnjega na prednji dio stopala. Ts2 omogućava bolju podršku pete čime se sprječava izvrtanje stopala prema unutra. aterijal je TS2-a u području središnjega dijela stopala nešto smanjene gustoće čime se poboljšava prijenos i olakšava prirodni način i tempo trčanja. Time se omogućuje postizanje boljih performansi trčanja.

TRU TRAK
Ukalupljeno TPU pojačanje koje štiti vašu petu od iskakanja iz ležišta i spriječava izvrtanje stopala.

ISS
unutrašnja konstrukcija gornjeg dijela, koja obuhvaća središnji dio stopala i daje dodatnu potporu

ACTEVA LITE
14% lakši nego ACTEVA i 24% lakši od C-CAP

ACTEVA ULTRA LITE
12% lakši nego ACTEVA LITE za bolje performanse

EXTENDED WEB
produženi dio laganog pomagala za stabilnost središnjeg uloška (STABILITY WEB) koji tenisici daje dodatnu stabilnost

GORE TEX
tkanina koja pruža zaštitu od vremenskih utjecaja, koja je specijalno dizajnirana i izmišljena da stvori neprobojnu barijeru (štit) protiv vode i vjetra, ali omogućavajući nozi da diše

TOE PROTECTION
ukalupljeni štit od TPU-a (termo-plastični uretan), štiti prste od udarca u kamenje

ROLLBAR
Lagani, ravni ili ukalupljeni komad grafitnoga materijala koje je biomehanički smješteno u središnji uložak zbog postizanja najveće moguće stabilnosti stražnjega dijela stopala.

Dynamic Transition System (DTS)
odnosno Sistem Dinamičkog Prijenosa (SDP) kombinira Abzorb pjenu sa Abzorb SBS-om kako bi se omogućila optimalna amortizacija i gladak prijelaz prilikom kontakta pete sa podlogom.

BIOCOOL
Tehnološki dizajnirana mreža koja nudi bešavnu ugodu i kontrolu temperature

Drain & Dry
Tehnologija koja omogućuje otjecanje vode iz unutarnjeg dijela tenisice

ENCAP
Amortizacijska jezgra EVA je uglavljena unutar okvira od poliuretanskih vlakana koja daje rijetko dobru stabilnost i raspodjelu opterećenja

TPU Post
Naprava koja omogućuje stabilnost, načinjena od termoplastičnih uretanskih materijala, može se smjestiti medijalno ili lateralno na petu srednjeg dijela đona kako bi se omogućila kontrolirana pronacija i supinacija, odnosno uvrtanje i izvrtanje stopala.

TPU Winter Roll Cage
Podupire srednji dio stopala i pruža zaštitu od nepovoljnih vanjskih utjecaja Stabilizira stopalo kroz kompletan ciklus hoda

 
 
 

Urban sport d.o.o.

Ivana Keleka 85, 10360 ZAGREB-SESVETE

Tel: +385 1 48 24 232

Fax: +385 1 48 20 032

E-mail: newbalance@newbalance.hr