Uvjeti kupnje

 

IMPRESSUM

Izdavač, ponuđač usluga i sadržaja, te vlasnik internetske stranice i njenog sadržaja:


Upravitelj internetske stranice:

URBAN SPORT d.o.o
10. Novoselski odovojak 1

10040 Zagreb
 
Telefon: 01/48 24 232
Fax: 01/48 20 032
E-mail: newbalance@newbalance.hr

Žiro račun: HR6925030071100030960, Sberbank  d.d. Zagreb

                    HR1123600001101793684 , Zagrebačka banka d.d.


Matični broj: 01854372
OIB: 63996841892
Vrsta poreznog obv.: R1
Registracija: Trgovački sud u Zagrebu, Tt-09/14981-4
Iznos temeljnog kapitala: 600.000,00 kuna - uplaćen u cijelosti

Član uprave: Ljupče Demović
 

Kupnja robe može se vršiti putem stranice www.urban-sport.hr svaka punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, Republici Sloveniji.

Kupljena roba može se platiti:

gotovinom - pouzećem (plaćanje prilikom isporuke kurirskoj službi)

virmanom - uplatom na  iban račun HR1123600001101793684 poduzeća URBAN SPORT d.o.o

kreditnim karticama

MASTERCARD,

VISA,

MAESTRO 

DINERS

karticom putem E-COMMERCE on-line sigurnog plaćanja ZAGREBAČKE BANKE d.d.

Kupnja robe na rate nije moguća, već se plaćanje vrši u punom iznosu od jednom.

Prilikom plaćanja kreditnim karticama, terećenje iste se vrši u trenutku izvršene kupnje. U slučaju da nismo u mogućnosti izvršiti isporuku, plaćeni iznos biti će vraćen u roku 3 dana od dana primitka sredstava.

Prilikom plaćanja općom uplatnicom ili putem internet bankarstva, potrebno je elektronsko očitovanje  od strane poduzeća URBAN SPORT d.o.o da je pošiljka spremna za slanje.
 

Dostava robe vrši se kurirskom službom INTEREUROPA u roku 7 dana od dana kupnje i to radnim danom od PONEDJELJKA DO PETKA. Dostava paketa na otoke ovisi o načinu poslovanja kurirske službe sa otocima.

Ukoliko naručenog artikla  nemamo na skladištu kupac će biti obavješten putem elektroničke pošte o nemogućnosti isporuke. U slučaju da je  narudžba plaćena novac će biti vraćen kupcu na račun sa kojeg je novac uplaćen.

BESPLATNA DOSTAVA robe vrši se isključivo unutar Hrvatske ukoliko je račun veći od 300,00 kn. Ukoliko je račun manji od 300,00 kn, troškovi dostave iznose 27,50 kn (PDV uključen u cijenu) po paketu do 2 kg. Navedena cijena se odnosi na dostavu  isključivo na teritoriju Republike Hrvatske.

Zamjena robe na teret poduzeća URBAN SPORT d.o.o, moguća je isključivo ukoliko proizvod koji je kupljen sadržava grešku tj podlježe reklamaciji. Reklamacije na kupljeni proizvod odobravamo u roku 120 dana od dana kupnje istog uz slanje kopije računa iz kojeg je vidljivo da je proizvod kupljen putem ON-LINE trgovine. Reklamacije ne odobravamo ukoliko je na proizvodu vidljivo fizičko oštećenje nastalo upotrebom proizvoda.

PROIZVOD NIJE POKRIVEN garancijom ukoliko se nepravilno rukuje sa njim. Na svakom našem proizvodu je naveden način održavanja.  Pod nepravilnim rukovanjem podrazumijevamo pranje na višim temperaturama nego što stoji na deklaraciji, pranje obuće u perilici rublja kao i nekorištenje vezica prilikom korištenja obuće.

Zamjena robe za veličinu vrši se isključivo na teret kupca ili u našim trgovinama uz prethodnu telefonsku najavu. Isporuka naručene robe se radi po naručenim USA veličinama.

Za narudžbu koja nije potvrđena od strane kupca i poslana u roku 3 dana od dana izrade nismo obavezni izvršiti.

Narudžbe sa dostavom van Republike Hrvatske nismo dužni izvršiti o svom trošku bez obzira na iznos kupnje.

Ne vršimo dostavu u Republiku Bosnu i Hercegovinu.

IMATE PRAVO DA SE PREDOMISLITE

Imate pravo, ne navodeći razloge, otkazati narudžbu u roku od 3 radnih dana od zaprimanja narudžbe. Obavijest o otkazivanju narudžbe molimo da nam pošaljete na email: newbalance@newbalance.hr. Ukoliko se u roku 3 radna dana predana narudžba ne otkaže u pisanom obliku, smatra se da je ista prihvaćena.

Ukoliko kupac ne otkaže narudžbu u predviđenom roku, a istu odbije primiti njegove iduće narudžbe će se smatrati nevažeće.

Isto tako imate pravo vratiti naručenu robu bez navođenja razloga u roku 14 dana od dana isporuke. Novac će Vam biti vraćen  u roku od 15 dana u iznosu koji je uplaćen.

Ukoliko se vrši zamjena proizvoda za neki drugi proizvod iz ponude, zamjena se vrši po cijenama koje su u tom trenutku istaknute. Navedena cijenovna politika se ne odnosi na artikle koji se reklamiraju. U slučaju reklamacije kvalitete proizvoda, vrijednost robe koja se priznaje je ona koju je kupac uplatio.

Troškovi vraćanja i zamjene proizvoda idu na teret kupca . Da bismo prihvatili povrat roba mora biti nekorištena i vraćena  u originalnom pakiranju. Uz povrat obavezno je poslati i kopiju računa kao dokaz da je roba kupljena putem naših web stranicama.

 

Moguća su odstupanja u nijansama boja sa fotografija.

Uz svaki kupljeni proizvod, dužni smo Vam isporučiti i račun za isti.

Članstvom na stranicama www.urban-sport.hr tj. prihvaćanjem slanja newslettera na e-mail adresu dobiva se mogućnost kupnje uz dodatne popuste. Da bi se ostvario popust potrebno je izvršiti registraciju e-mail adrese u rublici "POSTANITE NAŠ ČLAN". Visina popusta na članstvo podlježe promjenama, te će se članovi obaviještavati o visini popusta svaki mjesec putem banera na web stranici www.urban-sport.hr i newslettera. Minimalno trajanje članstva za odobravanje popusta na kupnju je 30 dana od dana učanjenja. Privremeno članstvo kako bi se ostvario popust na trenutnu  kupnju nije dopušteno.

Prihvaćanje članstva u klubu, posjetitelj je suglasan da mu se  na njegovu e-mail adresu šalju newsletteri. Ukoliko član više ne želi primati newsletter, dužan je napravit odjavu sa newsletter liste.

Prekidom primanja newslettera, tj. ispisom iz članstva prestaju i daljnje obveze poduzeća URBAN SPORT d.o.o, za odobravanjem popusta na kupnju i druge akcijske prodaje.

 
 
 

Urban sport d.o.o.

Ivana Keleka 85, 10360 ZAGREB-SESVETE

Tel: +385 1 48 24 232

Fax: +385 1 48 20 032

E-mail: newbalance@newbalance.hr